PRODUCTIE

Proaspete:

Compania noastra, datorită sprijinului și colaborării cu "micro-întreprinderi" (asociații familiale), aflate în diferite zone din România, unde există o particulara abundenta de apariție a ciupercilor din flora spontana, are capacitatea de a face rost de ciuperci proaspete in tot timpul sezonului (in general de la sfârșitul lunii mai până la sfârșitul lunii octombrie). Ciupercile proaspete dupa ce au fost culese sunt transportate imediat la unitatea productiva centrala cu camioane frigorifice la o temperatură controlată și sunt pregătite pentru expedierea imediata pentru principalele piețe europene (Italia, Germania și Franța). Toate procedurile de curățare, condiționare și ambalare sunt efectuate de catre personal calificat, urmarite și controlate de un micolog, în medii cu temperaturi controlate și într-un timp foarte scurt, pentru a asigura consumatorului final prospețimea maximă a produsului.


Uscate:

Ciupercile uscate sunt uscate in uscatoare specifice cu ventilație forțată pentru a se asigura deshidratarea acestora cât mai repede posibil, menținând astfel toate aromele și parfumul caracteristic acestora. Produsul final este depozitat în cutii in camerele frigorifice la -18 ° C, cu temperatura controlata. Avem, de asemenea, mulți ani de experiență in ambalarea manuala a ciupercilor uscate în pungi / saculeti, de la 10gr la 400 gr (comerciale, speciale sau extra), lucrand pentru importante companii italiene. Prelucrarile fiind facute într-un mediu controlat cu mese de prelucare conforme, cântare electronice, imprimanta de data și mașini de lipit automatice (atât rotative cat si cu presiunea la cald).


Congelate:

Ciupercile proaspete destinate congelarii sunt supuse procesului în termen de 24 de ore de la colectarea lor in tunele moderne cu azot lichid la temperaturi mai mici de -100 ° C, menținând astfel toate aromele și parfumul caracteristic acestora. Produsul final este depozitat în cutii in camere frigorifice la -18°C, cu temperatura controlata. La cererea clientului, avem structura corespunzătoare pentru ambalarea in pungi a produselor congelate de diferite gramaje.Contact

ESTARTEM COM S.R.L.
Tel: 0040 253 464064, Fax: 0040 253 463464

Produse


Gama completa de produse ale firmei:

Productie


Detalii tehnologice privind produsele firmei: